Contact

Werkwijze

Onze werkwijze bij BE GONE! is gericht op het bieden van effectieve en duurzame oplossingen voor plaagdierbestrijding. Hier is een overzicht van onze werkwijze, zoals deze er meestal uitziet:

 • Inspectie:
  We beginnen met een inspectie van uw locatie om de omvang van het probleem vast te stellen en de oorzaken van de plaag te identificeren.
 • Diagnose:
  Op basis van onze inspectie stellen we een nauwkeurige diagnose van de plaag en bepalen we welke soorten plaagdieren aanwezig zijn, evenals de ernst van het probleem.
 • Plan van aanpak:
  We ontwikkelen een op maat gemaakt plan van aanpak om de plaag effectief te bestrijden. Dit omvat het selecteren van de juiste bestrijdingsmethoden en -technieken die passen bij uw specifieke situatie.
  U ontvangt naar aanleiding van bovenstaande punten een prijsopgave. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag.
 • Bestrijding:
  Met behulp van geavanceerde technologieën en veilige bestrijdingsmiddelen gaan we over tot actie om de plaag te bestrijden. We zorgen ervoor dat alle stappen worden genomen om de plaag veilig en effectief te verwijderen.
 • Preventie:
  Na het verwijderen van de plaag implementeren we preventieve maatregelen om toekomstige plagen te voorkomen. Dit kan onder meer het dichten van toegangspunten, het aanbrengen van beschermende barrières en het bieden van advies over hygiënische praktijken omvatten.
 • Follow-up:
  We voorzien in follow-up bezoeken om ervoor te zorgen dat de plaag volledig is verwijderd en dat er geen herhaling optreedt. Indien nodig passen we ons plan aan om eventuele resterende problemen aan te pakken.